A Nagy Nap

A Nagy Nap projekt: Esküvői film – Tiétek a pillanat!

Olykor hajlamosak vagyunk alábecsülni az esküvői film eszmei értékét. Mi nagyon örültünk volna, ha a szüleink annak idején megtehetik, hogy filmet készíttetnek a Nagy Napról. Képzeljük el, mennyire jó lesz visszanézni 10, 20 vagy akár 40 év múlva. Többek között ez inspirálta A Nagy Nap projekt csapatát arra, hogy igényes esküvői filmeket készítsünk. Úgy gondoljuk és érezzük, a mozgókép az, ami a legtöbbet ad vissza a hangulatból. 

A szerelem csodálatos érzés, két ember összetartozását, boldogságát meg kell ünnepelni! Mi ezért vagyunk – Nektek! A minőségi szolgáltatásainkért az átlaghoz képest kevesebbet kérünk, pénztárcabarát árakon dolgozunk. Nekünk ez munka, hobbi, hivatás és szerelem is egyben. De Értetek vagyunk, azért, hogy a lehető legszínvonalasabb minőségben nézhessétek újra évek múlva is életetek egyszeri, megismételhetetlen pillanatait, ez a célunk. 

A csapatunkban elegen vagyunk ahhoz, hogy a földön és a levegőben is megörökítsük a Nagy Napotokat, legyen szó filmről vagy drónfelvételről. A munkánk folyamatába Titeket is bevonunk, hiszen minden Rólatok szól, fontos, hogy minden olyan legyen, ami Nektek tetszik, aminek igazán örültök – mindezt a szakmai szempontok figyelembevételével.

A méltán népszerű, Amerikából indult filmes megoldásokkal és technikával dolgozunk, amelyben a jelenetek, a színek és az árnyalatok sokkal szebbek, élettelibbek, mint a hagyományos felvételeknél. Egy nagyjából 4-5 perces klipben és egy 15-20 perces filmben mutatjuk meg életetek Nagy Napját, mellyel újra és újra átélhetitek az esküvőtök legfontosabb pillanatait.

Ha kérdésetek lenne, bátran keressetek minket elérhetőségeink valamelyikén!

Lina és Gábor

06 20 326-3008

www.anagynapprojekt.hu