Del-Art Stúdió

A nálunk készült anyagok kézműves termékek. Minden egyes darab munkaigénytől függően többször, sokszor, vagy ennél is többször kerül a kezünkbe, míg elnyeri végső formáját. Nálunk kézi grafika kérése nem extrém kívánság, hisz géppel és kézzel egyaránt alkotunk képeket.
Egy festmény elkészítése, és a meghívóra applikálása épp olyan természetes számunkra, mint a szöveg nyomtatása.
Nincs futószalag.
A pároknak meghívójuk összeállítása, a nálunk látott minták alapján, lehet 15 perc, de lehet 2 óra is. Ezt az időt mindenki megkapja tőlünk. Így a végén minden pár a saját személyre tervezett meghívóját veheti kezébe és nem egy olyat, amiből több ezer darabot gyártanak és azért egyediek, mert más név van benne, mint az előzőben.
Közel 50 féle papír és számtalan egyéb anyag s ezek variációi. Ezt tudjuk elsőre kínálni.
A kiválasztott anyagokból a felvázolt tervek alapján készítünk egy mintát, és ha az tetszik akkor kezdjük el a kivitelezést.
Nagyon fontos, hogy a 10 darab meghívó is lehet egyedi, hisz akinek kis esküvője lesz annak is fontos, hogy az olyan legyen mint az álom. S az álom itt kezdődik, Nálunk.
Persze az ár. Az fontos......
Mivel a alkotásaink "egygarnitúrásak" ezért árat is egyedileg számolunk. Ez 550 Ft-tól 1100 Ft-ig terjed.
E fölött- és ez alatt nem szoktunk ... gondolni.
Ez a dióhéj. Ennél többet, amikor itt vagy nálunk a Várkörút 48-ban.
Szeretettel várunk téged és jövendőbelidet.

„A kezdet- Az élet gyönyörű (...). Nézd csak meg egyszer a napfelkeltét a rét illatozó virágai között pihenve, vagy csodáld meg a nyárvégi csillaghullást! Olvass el néhány igazán izgalmas könyvet, és merülj el a gyermekek önfeledt mosolyában. Ússz egy jót egy tiszta vizű hegyi tóban, és fuss az őszi ruhába öltözött, színes levelű fák között! Lásd meg az emberekben a jót, és a te létezésed is jobbá válik! - Mindez nagyon szépen hangzik, de nem győztél meg (...). - Barátom, Gabriel virágnyelven azt tanácsolta neked, hogy légy szerelmes, és akkor számodra is szebbé válik a világ! „
A. O. Esther