Kiss Norbert Mézszállítás

Kedves Menyasszony és Vőlegény!

Mi megédesítjük a Legszebb Napotokat!

Ismerjék meg különleges mézes köszönetajándékainkat, melyek nagy sikert arattak eddig minden esküvőn, ahova tőlünk vitték!

Ha olyan ajándékot kívánnak adni, amit garantáltan nem hagynak ott az asztalon hajnalban, jó helyen járnak!

Különböző stílusú esküvőkre is tökéletes választás, mivel a kis üvegcsék önmagukban is szépek, és nagyon sokféleképpen lehet díszíteni.

Kettő az egyben ajándék, hiszen jól kombinálható ültetőkártyának is, ha ellátjuk egy kis kártyával vagy matricával az üvegcséket!

A Kiss család 1989 óta foglalkozik méhészkedéssel, 2016-ban nyitottuk meg webshopunkat, és 2017-től foglalkozunk Esküvői köszönetajándékokkal.

Fontos számunkra a minőségi termelés, de nem a méhek kárára, hiszen napjainkban így is egyre több veszély fenyegeti a méheket! A felmerülő betegségeket, mint például az atka, igyekszünk a lehető legtermészetesebb módon kezelni, védekezni, így a termékeink sem kerülnek kapcsolatba vegyszerekkel!

Igyekszünk a lehető legjobb minőséget biztosítani vásárlóink számára. Célkitűzésünk, hogy minél több fogyasztóhoz eljussanak termékeink, melyek kizárólag saját termelésből származnak, melyre garancia a termelői mézesüveg és a zárjegy.

Amennyiben megtetszettek Önöknek ajándékaink, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, emailben vagy személyesen, hiszen úgy tudunk Önöknek megfelelő ajánlatot adni, ha tudjuk mire gondolnak!

Választható mézfajták: akácméz, vegyes virágméz, hársméz, csokis krémméz, szamócás krémméz, málnás krémméz!