Medál óra-ékszer

Mindenkinek vannak álmai.

Ugye, ebben egyetértünk!?

Mi egy kicsit másképpen álmodtuk meg az üzletünket, a Zone Bevásárlóparkban (régen Parkcenter területén).

Naponta keresünk fel más üzleteket, hiszen munkaidő után mi is csak vásárlók vagyunk. Látunk, tapasztalunk sok jót és időnként kevésbé kellemes élményekkel távozunk különböző kereskedésekből. Vannak helyek, ahová szívesen betérünk újra és újra, de bizony akad jó néhány, amit kerülünk.

Szóval, szeretnénk hinni, hogy egy olyan üzletet alakítottunk ki, ahová érdemes betérni!

Figyelünk a vásárlóink igényeire. Diszkrétek vagyunk. Széles árfekvésű árut tartunk, ügyelve a minőségre és új márkát igyekszünk bevezetni. Ezzel is elérve azt, aki a nálunk vásárolt ékszerét vagy óráját hordja, egyedi maradhasson. Valahol a lelkében mindenki erre vágyik és ezt keresi az üzletek polcain. Nálunk ezt kényelmesen, akár karosszékből is megtehetik vásárlóink. Nem tudom melyikünk találta ki, de ez már valami...:))

Élünk-halunk a munkánkért! A mosolyunk a betérőknek szól mindig, minden helyzetben! Kedvességünk belülről fakad. Szeretettel beszélünk mindenkivel és a termékeinkről is.

Sok türelemmel és korrekt tájékoztatással igyekszünk segítséget adni a választás során, mert tudjuk, sokszor nem könnyű. Saját tapasztalat, hiszen mi is ajándékvásárlók vagyunk a jeles alkalmakkor családtagnak, barátnak, barátnőnek vagy a gyermekeink nevelőinek év vége közeledtén.

Szeretjük a házasságra készülőket, akár fiatal vagy idősebb, mert ez mindenképpen egy nagyszerű közös döntés! Megérdemli a kiemelt figyelmet és nálunk ezt meg is kapja! Karikagyűrűinket és lánykérős gyűrűinket ajánljuk, nagyon gyors szállítási határidővel.

Állatbarát üzlet vagyunk! Nem kell otthon egyedül vagy kint hagyni az üzlet előtt egyetlen kedvencet sem! Minden szőrös, szőrtelen és tollas beléphet!

Fiatal üzlet vagyunk, tele reménnyel, várakozással!

Szeretettel várunk mindenkit!

Üdvözlettel, a Medál óra ékszer csapata: Annamária, Ildikó, Kitti, Zsófi