Toman Diet Székesfehérvár

 
Álompár Álomformában

Ma már nemcsak a mennyasszonyok, hanem a vőlegények többsége is szeretné a legjobb formáját hozni a nagy napon. Nem is beszélve az esküvőt követő nászútról, amit rendszerint valamilyen napsütötte tengerparton szeretnénk lenge ruhában és fürdőruhában eltölteni. Fontos pillanatok ezek, hiszen évek múltán is szívesen szeretnénk fellapozgatni az esküvőnkről és nászutunkról készült fotóalbumunkat és büszkén szeretnénk mutogatni gyermekeinknek milyen jól is nézett ki apa és anya a nagy napon.  

Az egyedül elkezdett diéta viszont sokszor kudarcba fullad és végül minden alkalmat megragadunk egy kis bűnözésre. A Toman Diet-tel, mint a sportban a személyi edzővel,  viszont sokkal könnyebben elérhető az álomalak, hiszen szakértő tanácsadók segítik és lendítik át a fogyni vágyókat a legnehezebb pillanatokon. Ami pedig még talán ennél is fontosabb, hogy az életmódváltó program minden egyes vendég egyedi igényeire szabott és életmódjához igazított. A kúra egyszerűen és könnyedén betartható koplalás nélkül, így az esküvő előtti pillanatokban sem fogunk menyaszörnyekké válni.

A Toman Diet fehérjediéta lényege a fehérjedús termékek fogyasztásában rejlik. A diéta különböző szakaszai során teljesen megtisztul a szervezet a felhalmozott szénhidráttól és zsíroktól. Teszi mindezt úgy, hogy  éhségérzet nélkül csak a testzsírszázalékunkból veszítünk, miközben izomtömegünk védett marad. A módszer használatakor a fogyni vágyók az egyéni konzultációk során folyamatos segítséget kapnak és a közel 80 féle ételt tartalmazó hatalmas választékból biztosan mindenki megtalálja a neki valót, legyen szó édességről, magyaros vagy egzotikus ízekről.

A Toman Diet segítségével már akár 3-4 hét alatt is látványos eredményt lehet elérni, de érdemes az esküvő előtt két-három hónappal elkezdeni a diétát. Ráadásul így nem kell az utolsó pillanatban is azon stresszelni, hogy a nagy napon vajon sikerül-e elérni a kívánt álomalakot és beleférünk-e a két számmal kisebb menyasszonyi ruhánkba.  

A Toman Diet programot már több pár csinálta végig nálunk sikeresen és azt tapasztaltuk, hogy már egy ilyen közös döntés is összekovácsolja a párokat. Ráadásul sokkal könnyebb a diétát betartaniuk, hiszen a párok motiválják egymást és így otthon a hűtőt kinyitva sem esnek bűnbe.  


Szerettel várlak Benneteket is egy személyes konzultációra!

Készüljünk együtt a nagy napra!

 

TOMAN DIET SZÉKESFEHÉRVÁR

 Grán Anikó 

8000 Székesfehérvár, Kégl György utca 10.

+36 70 6020 274www.tomandiet.com