Partyguru

PARTYGURU

Esküvők,   Családi rendezvények,   Céges rendezvények 

Esküvőszervezés

Esküvők teljeskörű szervezését vállaljuk, több mint egy évtizedes tapasztalattal, profi esküvői szolgáltatókkal együttműködve. Személyünk a garancia arra, hogy minden a kedvetek szerint, elvárásaitoknak megfelelően alakul a Nagy Napon. Segítünk megtalálni a megfelelő helyszínt, a hozzá illő dekorációt, a stílusotoknak megfelelő zenekart, fotóst, videóst, és minden szükséges esküvői kelléket. Gondoskodunk róla, hogy kiélvezhessétek közös életetek hivatalos kezdetének minden pillanatát.

Tanácsadás

Ha úgy döntötök, hogy magatok szervezitek meg esküvőtöket, de mégis elakadtatok, segítségre van szükségetek valamiben, esetleg túlléptétek azt a keretet, amely rendelkezésetekre áll. A tanácsadás egy személyes találkozó, ahol átbeszéljük, mit szeretnétek, hol akadtatok el a szervezésben, hogyan tudtok spórolni, mire érdemes ügyelni. Segítünk összeállítani a Nagy Nap menetrendjét, megbeszéljük kérdéseiteket és ellátunk Titeket hasznos tanácsokkal.

Ha ezután mégis szeretnétek, hogy kísérjünk végig Titeket a szervezésben, kutassunk fel egy különleges helyszínt vagy vállaljuk át az ajánlatkéréseket, legyünk ott az esküvőtökön és ügyeljünk mi arra, hogy minden zökkenőmentesen menjen, akkor erre is van lehetőség!


Ajánlatot kérek!

 

Családi rendezvények

Vállaljuk családi rendezvényék szervezését, dekorációját, meglepetés fellépők szerződtetését, szórakoztató programok megvalósítását.

Segítünk, hogy ne kelljen a menün törnöd a fejed! Catering, koktélbár, édességek, pincérszolgálat.

Zeneszolgáltatás kell a bulihoz, esetleg sofőr a vendégek hazaszállításának lebonyolítására?

Fordulj hozzánk bizalommal!

 

Eljegyzések ∗ Évfordulók ∗ Babaváró bulik ∗ Gyerekzsúrok ∗ Születésnapi partyk

Ajánlatot kérek!

Céges rendezvények   

Vállalatok részére színvonalas szolgáltatást nyújtó partnerekkel együttműködve kínálunk professzionális rendezvényszervezést!

A szervezésen és lebonyolításon túl helyszínajánlattal, menükínálattal, cateringgel, műsor- és programszervezéssel állunk céges ügyfeleink rendelkezésére legyen szó alapkő letételről, partnertalálkozóról, konferenciáról, csapatépítő tréningekről, családi napról, gyereknapi rendezvényről, sportnapról, karácsonyi vacsoráról vagy évzáró buliról. Ezek az események összekovácsolják a csapatokat, közelebb hozzák egymáshoz az embereket, fokozzák a dolgozói elégedettséget, megerősítik a vállalathoz való elkötelezettséget.
 

Bízza vállalati eseményeinek szervezését profi csapatunkra és partnereinkre!

Ajánlatot kérek!