Köszöntő
Kedves Menyasszonyok és Vőlegények!

Kedves Érdeklődők és Látogatók!

 

Fontos mérföldkőhöz érkeztünk. Egy sikeresen debütáló őszi kiállítás után január 13-14-én már a XV. Esküvő kiállításon köszönthettünk Titeket.  A folyamatos fejlődés, az újdonságok keresése, a gondos szervezés és a sokéves szakmai tapasztalat eredménye, hogy a kiállítás a térség legnívósabb eseményévé nőtte ki magát a témában. Több mint 60 kiállítóval, divatbemutatókkal és színes programokkal várjuk a Látogatókat!

Egy helyszínre gyűjtöttük azokat a szakembereket, akik egész évben azon dolgoznak, hogy színvonalas szolgáltatásaikkal tökéletessé tegyék Nektek a Nagy Nap minden apró részletét. Megspóroljuk Nektek a keresgélést, az időpont egyeztetéseket, az utánajárást. Itt egymástól néhány lépésre megtaláljátok a legprofibb szolgáltatókat, akit minden terhet levesznek a vállatokról, hogy az esküvőtök napja önfeledt szórakozás és egy életre szóló élmény legyen.

Az már csak hab a tortán, hogy kiállítóink számtalan kedvezménnyel várnak. Használjátok ki a lehetőségeket, töltsetek el nálunk egy kellemes napot, kérjetek ajánlatokat, szerezzetek ötleteket. Legyen az esküvőtök szervezése egy kellemes és izgalmas élmény közös életetek küszöbén!

Mint a rendezvény igazgatója és szervezője szeretnék Nektek a kiállítók és a magam nevében is sok boldogságot és felejthetetlen menyegzőt kívánni!


Kanizsay Ákos