TÁMOGATÓNK

A rendezvény fő támogatója 

Queen Body&Nail Cosmetics

Székesfehérvár, Ady Endre utca 32. I. emelet 6.

queencosmetics.hu

Tel: (70) 455 4434

Exkluzív környezetben, csúcstechnológiás gépekkel felszerelt szalonunkba várjuk szeretettel kedves vendégeinket a legmodernebb arckezelésekre, kézápolásra.

Györök-Kázsmér Mariann vagyok és bemutatom szalonunkat kedves meglévő és leendő Vendégeinknek!

Üzletünkben két profi kozmetikus és egy kéz- és lábápoló, műkörömépítő várja Vendégeinket.
2018. decemberében indítottuk útjára szépészeti szolgáltatásinkat, melyekkel szeretnénk a kozmetikai kezelések egy új, modern oldalát meghonosítani Székesfehérváron.

Célunk, hogy a klasszikus kezelések mellett az elektrokozmetika legfejlettebb technológiáival nyújtsunk megoldást akár genetikai, betegségből fakadó, vagy csak a kor előrehaladtával jelentkező bőrproblémákra. Nagy hangsúlyt fektetünk szakképzett kollégáink folyamatos képzésére, havi rendszerességgel vesznek részt továbbképzéseken, hogy naprakész tudásuk legjavát nyújthassák Vendégeinknek.

Szalonunk filozófiája, hogy vendégeink igényeit az azonnali hatású, zömében glicerin alapú, ám hosszú távon nem jótékony hatású kozmetikumok helyett organikus, bőrazonos termékekkel elégítsük ki.
A kezeléseink célja nem a bőr átmeneti feltöltése, hanem annak természetes működésének támogatása, esetleges újraindítása.

A jelenlegi technológiai fejlettség lehetővé teszi, hogy a bőr folyamatosan csökkenő kollagéntermelését életkortól és állapottól függően részben vagy egészben visszaállítsuk.

Keressenek minket bizalommal,
hogy személyre szabott kezelésprogamot ajánlhassunk!